POSTS
9
oktober 2016
Hello world!
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
Noord-Brabantlaan 1a +31 (0)40 250 4689
SEO voor resultaten!

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is een manier om meer relevante bezoekers naar uw website te krijgen. Het vergroten van de relevantie en vindbaarheid van uw website liggen hieraan ten grondslag. Met zoekmachine optimalisatie komt uw website op hogere posities in zoekresultaten, wat leidt tot meer organisch (onbetaald) verkeer. Ook wordt uw website gebruiksvriendelijker en dat maakt van de bezoeker een online klant.

 

Indirecte traffic naar een website is in alle gevallen afkomstig uit één van de volgende kanalen.

Organisch zoekverkeer
Social media
  Backlinks
  Google Adwords
  SEO uitbesteden?

  Het SEO traject van MKB SAMS begint met het in kaart brengen van de huidige situatie. Het is immers zonde om helemaal opnieuw te moeten beginnen, als er pagina’s zijn die wel degelijk goed scoren. Vervolgens gaan we op zoek naar kansen om nieuwe of bestaande pagina’s te verbeteren voor zoekmachines als Google en Bing.

   

   

  Bij MKB SAMS geven wij de voorkeur aan een samenwerking voor de lange termijn, omdat wij je helpen met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Of dat nu direct is of in de toekomst. Ben je op zoek naar een partij die je een (eenmalig) SEO advies geeft? Of misschien in de vorm van een SEO training? Ook dan staan we graag voor je klaar!

  SEO uitbesteden?