POSTS
9
oktober 2016
Hello world!
PORTFOLIO
SEARCH
SHOP
Noord-Brabantlaan 1a +31 (0)40 250 4689

Als Google Adwords op de juiste manier wordt ingezet is het een effectief middel voor het online adverteren. Met deze campagnes wordt het mogelijk om uw product op het juiste moment aan de juiste klant te tonen. Wij creëren advertenties gebaseerd op de juiste zoekwoorden. Zo wordt u altijd gevonden. Maar naast de vindbaarheid is bij Google Adwords (SEA) de conversie een belangrijke factor

Google Adwords

Uw CTR optimaal terwijl een zo laag mogelijke prijs per klik betaald wordt.

Advertenties op topposities met SEA

Door continu de campagnes te meten en te monitoren (bijv. met behulp van Google Analytics), worden steeds betere resultaten tegen lagere kosten behaald. Door gerichte SEA campagnes uit te zetten, worden advertenties op topposities geplaatst en spreken de klanten aan die naar uw product op zoek zijn. Uiteindelijk betaalt u per klik, dus wanneer een bezoeker ook daadwerkelijk op uw website of webshop terecht komt.

Lage kosten, hoge conversie

De CPC (Cost Per Click) proberen we zo laag mogelijk te houden en kan altijd bijgesteld worden. Ook stellen we voor u een maximum bid in zodat u zeker weet dat u nooit teveel betaalt. Het bedrag bepalen wij in samenspraak met u. We kunnen zoekwoorden zo instellen dat de kans groter wordt dat bezoekers bij uw producten uitkomen en doorklikken. Samen bepalen we uw doelstellingen en kpi’s die we vervolgens samen gaan bereiken.

Conversie
0%
Kosten
0%
Gratis SEA advies? Vul het formulier in